смт.Воловець, Закарпатська область


18 вересня 2012 р.

Вчаться педагоги- організатори



З0 серпня  2012 року у Центрі позашкільної роботи для педагогів- організаторів шкіл району проведено засідання районного методичного об"єднання, на якому проаналізовано роботу МО за минулий навчальний рік та намічено плани на майбутнє.  Методист ЦПРДТ Марія Рудейчук ознайомила педагогів із важливими документами - листами, наказами  МОН України, згідно яких  будуть організовувати навчально-виховну роботу в загальноосвітніх закладах в 2012 - 2013 н.р.. Наголосила також на виконні Національної програми виховання «Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 31.10.2011 №1243.

12 вересня 2012 року  розпочала роботу школа педагогічної мастерності педагогів - організаторів, завданнями якої  є  підвищення кваліфікації педагогів   шляхом опанування ними форм та методів використання нових технологій в освіті для застосування у навчально-виховному процесі.
Як сказав А Макаренко:
«Педагогічна майстерність – це високе мистецтво навчання і виховання, що постійно удосконалюється, доступне кожному педагогу, в основі якого лежать професійні знання, уміння і здібності» Ці слова стали девізом нашої школи.  
Координатор роботи МО педагогів - організаторів М.Рудейчук

Фото із засідань МО та школи педмастерності

                                           






          

Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук