смт.Воловець, Закарпатська область


10 грудня 2008 р.

Зустріч голови Воловецької РДА з керівниками освітніх закладів району

10 грудня 2008 року у Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості відбулася зустріч педагогічної громадськості з головою Воловецької райдержадміністраці Ребляном Михайлом Івановичем, на якій були присутні начальник відділу освіти Полянчич Марія Андріївна, директори початкових та загальноосвітніх шкіл, завідуючі дитячими садками району. Були підведені підсумки роботи в освітній галузі на 2008 році та окреслені напрямки розвитку соціально-культурної сфери на наступний рік.
Керівник району відмітив позитивні зміни, які відбулися у сфері освіти за останні роки.
По-перше, стабілізувалась ситуація в дошкільній освіті. Протягом минулого року на цілорічне функціонування переведено 9 сезонних сільських ДНЗ, відкрито 1 додаткову групу у Воловецькому ДНЗ №4. Днями відновлено роботу дошкільного закладу в с. Абранка. В наступному році заплановано відновлення роботи Буковецькго ДНЗ та відкриття додаткових груп у тих дошкільних установах, де групи переповнені, насамперед у селах Завадка, Гукливий, Лази, Н.Ворота, В.Ворота.
Михайло Іванович подякував керівникам шкіл за проведені ремонти, зміцнення матеріальної бази, газифікацію котелень в смт.Воловець, с.Канора. Він запевнив, що і надалі діяльність районної влади буде спрямована на покращення умов навчання та виховання школярів.
Директор Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст.. Пацьо Михайло Андрійович висловив щиру подяку керівництву району та області за вирішення питання завершення будівництва та введення в експлуатацію автономних котелень.
Саме завдяки сприянню М.І.Ребляна та заступника голови Закарпатської ОДА Балоги І.І. в найкоротші строки було подане тепло в школу та Центр позашкільної роботи та дитячої творчості.
Директор віддаленої від райцентру високогірної Розтоцької школи-садка Савчин Г.Ю. подякувала керівництву району за сприяння у проведенні капітального ремонту школи.
Протягом десятка років внаслідок зсувів ґрунту будівля зазнала руйнації. І тільки тепер зроблено укріплення фундаменту та проведено ремонт класних приміщень, ігрової кімнати та харчоблоку за рахунок субвенції з обласного бюджету.
Далі Михайло Іванович привітав керівників освітніх закладів з наступаючими новорічно-різдвяними святами і передав солодкі подарунки для всієї малечі та учнів шкіл району від керівника секретаріату Президента України Віктора Івановича Балоги.

Голова РДА Реблян М.І. також відвідав клас – музей у Центрі позашкільної роботи, комп’ютерний клас та кабінети для занять гуртків. Він пообіцяв посприяти, щоби у наступному році покращити матеріально-технічну базу Центру.





Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук