смт.Воловець, Закарпатська область


25 травня 2010 р.

Коротко про події в Центрі позашкільної роботи у травні

Image and video hosting by TinyPic

Вітаємо Гараздій Мирославу, ученицю 9 класу Нижньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст., вихованку гуртка «Картоплярства» Воловецького Центру позашкільної роботи та дитячої творчості Закарпатської області та Собрана Василя Михайловича, керівника гуртка «Картоплярства», наукового керівника роботи «Визначення придатності сортів картоплі для вирощування в гірських умовах Карпат», що посіла ІІІ місце у І Всеукраїнському конкурсі учнівського науково-дослідницького проектування та винахідництва в м.Києві.


ВІТАЄМО переможницю!






З нагоди 20-річчя утворення Державної служби зайнятості та в рамках проведення Всеукраїнського профорієнтаційного КВН, відділом освіти Воловецької РДА, Центром позашкільної роботи і дитячої творчості, Image and video hosting by TinyPic Воловецьким центром зайнятості 4 травня 2010 року вперше у районі організовано і проведено фестиваль КВК на тему «Поринь у світ професій».

Участь у фестивалі взяли 12 загальноосвітніх шкіл району. Захід мав на меті популяризацію робітничих професій серед шкільної молоді. Із гумором та піснею школярі знайомили присутніх з актуальними професіями ринку праці, професіями минулого та майбутнього. Image and video hosting by TinyPic

Учасники фестивалю змагалися у трьох конкурсах: фрістайл, переспівки (учасники демонстрували знання пісень про професії), а також домашнє завдання про професії а саме – продавця, доярки, столяра, сантехніка, кухаря, вівчаря, перукаря, кравця, лісоруба та інші.
Image and video hosting by TinyPic


Перемогу у фестивалі КВК здобула команда "Бригада" В.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст., яка взяла участь у обласному турі фестивалю.
Вітаємо переможців!




У Завадській ЗОШ І-ІІ ст.. відбулося засідання методичного об’єднання педагогів-організаторів шкіл району.Image and video hosting by TinyPic
Розглядались питання еколого-натуралістичного виховання школярів, здорового способу життя, проблеми тютюнопаління, дитячого алкоголізму. Image and video hosting by TinyPic Виступали директор ЦПРДТ Світлана Рибалко, методист ЦПРДТ Марія Рудейчук, педагоги-організатори - Н.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст.. Ганна Погорляк, Канорської ЗОШ І-ІІ ст..Віра Брунцвик.
Image and video hosting by TinyPic

Педагог-організатор Завадської ЗОШ І-ІІ ст.. Оксана Минда підготувала з учнівським колективом цікавий і змістовний масовий захід.




У Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості проведено фестиваль дружин юних пожежних.
У змаганні брали участь 5 команд із загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст..






Перемогу здобула команда «Вогняні дракони» Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.


Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук