смт.Воловець, Закарпатська область


4 жовтня 2010 р.

Святкування Дня працівника освіти у Воловці

      З нагоди святкування Дня працівників освіти 1 жовтня  освітяни з усіх населених пунктів Воловецького  району  зібралися у  районному будинку культури   на урочистості. 
    Для всіх працівників освіти  у малому залі будинку культури розгорнуто виставку квітів та квіткових композицій. Такі виставки є для цього свята традиційними і в їх підготовку учнівські колективи вкладають всю свою душу, фантазію і творчість, адже все це для їх любих вчителів.
   Освітян вітали  ведучі свята – методист районного методичного кабінету відділу освіти Віктор Годованець, вчителька Канорської ЗОШІ-ІІ ст.. Наталія Плавяник, та керівники району -  голова Воловецької РДА Василь Ковбаско, голова Воловецької районної ради Василь Култан, в.о.начальника відділу освіти Леонід Шуста.
Вони подякували педагогам за їх самовіддану працю, побажали міцного здоров’я та успіхів у роботі, відзначивши, що вчителі в усі часи є найактивнішими громадянами нашого суспільства. Саме їх зважена позиція є гарантією миру, толерантності та духовності в нашому краї.
Голова районної державної адміністрації Василь Ковбаско  запевнив, що керівництво району та держави докладає максимум зусиль, щоб праця працівника освіти   була належно поцінована, а професія вчителя була почесною серед людей. Спільно з головою районної ради Василем Култаном голова РДА   вручив кращим освітянам заслужені нагороди – Почесні грамоти районної держадміністрації, обласної та  районної ради, премії та подарунки.  
Зі словами вдячності та подарунками працівники відділу освіти вітали молодих педагогів, ветеранів педагогічної ниви.
Слова вдячності за самовіддану і чесну працю  були сказані і на адресу інших служб, без яких освіта не могла б функціонувати -  бухгалтерів, працівників технічних служб та транспорту.
Настрою святу додали виступи вихованців художніх колективів Центру позашкільної роботи і дитячої творчості.

Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук