смт.Воловець, Закарпатська область


20 березня 2013 р.

Відкрите заняття гуртка "Основи акторської майстерності"







19 березня 2013 року у Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості відбулося відкрите заняття гуртка "Основи акторської майстерності", на якому були присутні  керівники гуртків та адміністрація Центру.
Театр завжди був і залишається могутнім засобом ідейного, морального, естетичного та етичного виховання людини. Театральне мистецтво пропонується дітям як невичерпне джерело гуманізму, пізнання, творчого спілкування, набуття  акторських навичок, вміння «подати себе». Саме це продемонстрували на занятті вихованці гуртка.
Тема заняття «Етюдна дiяльнiсть.  Етюди на імпровізацію». Це практичне заняття, яке є продовженням вивчення і закріплення розділу програми  «Етюди».
Заняття підготовлено цікаво, діти володіють термінологією і вивченим матеріалом. Вихованці продемонстрували свої практичні навички гри на сцені, засвоєні  основи акторської майстерності, сценічної мови, руху.
Під час виконання етюдів  діти продемонстрували артистичні вміння,  добре розвинену творчу фантазію.
Отже, участь дітей у театральній діяльності допомагає ознайомити та засвоїти загально людські цінності, розширити можливості самопізнання впевненість у своїх силах, виховує почуття краси, дає змогу якнайкраще виявити їхні природні здібності. А естетичне сприйняття театрального мистецтва школярами залежить від достатнього обсягу знань про  театральне мистецтво. І тому робота  із театральним колективом вимагає від керівника  не тільки профільних знань. але й досвіду і здібностей педагога-вихователя, яким і є молодий педагог Аліна Щур. Вона допомагає своїм вихованцям проявити свої артистичні здібності, навчитись не боятись виступів на сцені та приміряти на себе різні сценічні образи. Завдяки невичерпному джерелу творчої фантазії педагога, діти завжди з захопленням відвідують заняття драматичного гуртка.
Фото з відкритого заняття.

 Етюд на імпровізацію "Театральний обід"
 Етюд з уяви "Відомстила"
 Етюд з уяви "Найкращі подруги"
 Початок заняття
Етюд з уяви"Ранковий моціон  свійської птиці"

Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук