смт.Воловець, Закарпатська область


20 травня 2013 р.

Довідка про ефективність участі гуртків у районних та обласних звітах, концертах, конкурсах, виставках та інших заходах.

Довідка
 про ефективність участі гуртків у районних та обласних звітах, концертах, конкурсах, виставках та інших заходах.
Проаналізувавши роботу гуртків та їх участь  у масових заходах можна сказати, що в основному всі гуртки брали участь у фестивалях, конкурсах,  концертах, виставках,  семінарах,  конференціяхпошуковій та дослідницькій роботі по Всеукраїнських експедиціях .  Керівники гуртків також брали участь у конкурсах фахової майстерності, семінарах, засіданнях методичних об’єднань. 
Так хореографічний колектив, гурток естрадної пісні, фольклорно-етнографічний, театральний  приймали  участь у районних  концертах до Дня молоді, обласному святі коломийки  «Дзвінкі перлини Верховини»,  до Дня працівника освіти,  8 Березня,  новорічному святі «Новорічно-різдвяні зустрічі», зимовому святі спорту «Зимові візерунки»;  Всеукраїнському конкурсі «Євроданс»,  що проходив в м.Ужгороді,  виконавців естрадної пісні «Червона рута» , концертах, святах та  інших масових,   що проводились в Центрі.
 Такі гуртки як бісероплетіння, виготовлення та моделювання іграшок –сувенірів,  «Мода і стиль», паперопластики, образотворчого мистецтва , фітодизайну, художньої вишивки брали участь у конкурсах та виставках – Всеукраїнській виставці декоративно-  ужиткового  та образотворчого мистецтва  «Знай і люби свій край», конкурсі малюнку «Мої права» ,  відкритому конкурсі з фітодизайну «Зимові фантазії»,  «Золота осінь», «Українська народна іграшка», «Воскресни, писанко!». 
Вихованці гуртка «Мода і стиль»  взяли участь  у обласних  конкурсах   « Молодий кутюр’є», «Арт революція».  Вихованці гуртків  історико-туристичного напрямку взяли участь у Всеукраїнських експедиціях «Краса і біль України», «Історія міст і сіл».  Гурток «Юні туристи –краєзнавці» взяв участь у пішому поході на гору «Пікуй» та конкурсах,  що там відбулися   в рамках  туристичного походу «Пікуяна 2012». 
Вихованці гуртків комп’ютерних технологій взяли участь у обласному  конкурсі   інформаційних технологій. Також керівники гуртків технічної творчості Ференц Л.В. та Фалайло О.Ф. взяли участь у обласному конкурсі на кращу методичну розробку з технічної творчості.
 Зовсім не приймав  участі у конкурсах, святах, виставках такий гурток  як «Юний математик» (Керівник Чокнадій  А.О.).
 Слабо приймали участь вихованці гуртків «Паперопластика», «Моделювання іграшок-сувенірів» (керівник Буцко Н.М.), «Юний  біолог» ( Могорита К.В.), «Юний  хімік» (керівник Брунцвик В.В.), «Англійської мови» (Керівник  Гулович Л.В.), «Формальна логіка» (керівник Ференц Л.В).
Рекомнедації:
1.                Керівникам гуртків у планах гурткової роботи передбачати години на  підготовку до виставок, конкурсів, фестивалів, оглядів, концертів.
2.                Керівникам гуртків більш відповідально ставитись до участі вихованців у масових заходах, добиваючись результативності у їх роботі.
3.                Залучати до занять у гуртках  творчих та талановитих дітей, сприяти розвитку їх талантів через участь у відповідних оглядах, конкурсах, фестивалях, тим самим популяризуючи  їх творчість.


Методист ЦПРДТ                                                                       Рудейчук М.М.
17 квітня 2013 року

Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук