смт.Воловець, Закарпатська область


25 грудня 2013 р.

Будинок сімейного типу в с.Підполоззя

 

На Воловеччині є один будинок сімейного типу, в якому виховуються 10 дітей. Це сім»я Алли та Івана Райчинців із с. Підполоззя.
В цій сімї не прийнято ділити дітей на «своїх» і «чужих». Тут всі діти на однакових  правах. Їх одинаково люблять  і піклуються про них батьки- вихователі. А діти  радують своїми успіхами – вони талановиті, старанні, хоча навчання дається важкувато, але батьки вірять у те, що їхні діти будуть кращими, освоять основи наук, а основне – виростуть хорошими, добрими, роботящими людьми.  
Будинок сімейного типу функціонує вже  4 роки і діти добре адаптувалися в ньому, почувають себе затишно і комфортно, адже для цього створено всі умови. Ніхто не забороняє  дітям спілкуються в телефонному режимі і зі своїми біологічними родичами, навіть інколи свята відзначають разом.  
Навчаються вони  у Жденіївській ЗОШ І-ІІІ ст,, музичній школі, займаються декоративно прикладним та образотворчим мистецтвом  І досягли вже вагомих успіхів, про що свідчать дипломи та грамоти переможців  районних та обласних творчих конкурсів, виставок. Відпочивають також всі разом. Їздять на екскурсії, ходять в походи. Влітку 2012 року відпочивали в Угорщині. Кожного року діти їздять у «Молоду гвардію», «Артек» та інші табори.
Зігріті любов’ю і ласкою мами Алли та батька Івана, діти забули про гірке минуле  і не хочуть згадувати про те,  як їм жилося в їхніх родинах.
А Алла та Іван моляться, щоб вистачило сили підняти діток на ноги, дати їм освіту, виростити справжніх громадян нашої держави.
І радіє серце, коли бачиш,  що щасливих дітей в нашій країні стало більше.

Вітаємо  Аллу та Івана Райчинців, їх всіх десятеро дітей з Новим роком та Різдвом Христовим!
Нехай Господь благословить ваші добрі вчинки і починання і дасть щасливе майбутнє!
 Фото сім"ї Райчинець

















Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук