смт.Воловець, Закарпатська область


27 грудня 2013 р.

Новорічно-різдвяна виставка газет гуртківців відкрилась у ЦПРДТ


Хтось тільки-но чекає на Новий рік, а у Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості  уже почали його святкувати . Тут 26 грудня вихованці гуртків  разом із своїми керівниками  розгорнули виставку – конкурс новорічних газет гуртківців на  різдвяно-новорічну тематику, щоби заздалегідь налаштувати на свята весь учнівський та педагогічний колектив та батьківську громадськість.  Участь у виставці взяли гуртки бісероплетіння (кер. Самусь В.В.), хореографічного (кер. Сютрик В.М.), комп»ютерних гуртків (кер.Грубер Л.В.), квітникарів-аранжувальників та екологічного дизайну (кер.Галамба К.В.), образотворчого мистецтва (кер.Гулович Л.В.), туристсько-краєзнавчих гуртків ( кер.Мордованець В.І.), гуманітарних гуртків ( кер.Козик В.В..), художньої вишивки (кер.Фензь М.В.), вокального гуртка (кер.Косач Х.А.).
Виставка радує своєю різноманітністю та вишуканими побажаннями в прозі та віршах. Відвідали виставку учасники районного збору лідерів учнівського самоврядування, який відбувся 27 грудня.
Виставка буде розгорнута до 15 січня, так що всі, хто бажає її оглянути,  можуть завітати до нас і ми гарантуємо, що веселий новорічно-різдяний настрій вам забезпечений.
Культорганізатор ЦПРДТ Л.Чорней










Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук