смт.Воловець, Закарпатська область


22 грудня 2007 р.

Новорічно-різдвяна виставка

Зимові різдвяно-новорічні свята — найкраща подія року!
Передсвяткові клопоти розпочинаються, як правило, з придбання подарунків для рідних і близьких та пошуків красуні-ялинки. Ми вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюємося над тим, скільки це коштуватиме нашій природі. З року в рік перед Новим роком вирубуються сотні тисяч зелених красунь, які потім впродовж недовгого часу є окрасою наших помешкань, неодмінним атрибутом свят, а потім засохлі, знівечені викидаються на смітник. І боляче дивитися, коли після закінчення свят викинуті з осель ялинки валяються при дорозі, на городах, дворах.
Створити відчуття свята, радісного чекання новорічного дива можна і без знищення дерев. Адже набагато краще й цікавіше прикрашати соснові чи ялинкові гілки, виготовити новорічні композиції з природного матеріалу, шишок, соломи, кукурудзяних початків, гілочок смереки та сосни, які можуть стати гарним подарунком для рідних і друзів, прикрасити домашню оселю, шкільну аудиторію чи робочий кабінет.
Саме з такою метою у Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості розгорнуто новорічно – різдвяну виставку дитячих композицій «Новорічний подарунок».
На виставку представили свої роботи учнівські колективи Завадської, Верб’язької, Буковецької, Лазівської, Скотарської, Кичірнянської ЗОШ І-ІІ ст., Верхньоворітської, Воловецької, Нижньоворітської , Жденіївської ЗОШ І-ІІІ ст.., Центру позашкільної роботи та дитячої творчості.
Підсумки виставки буде підведено 29 грудня 2007 року. Переможці будуть нагороджені грамотами відділу освіти та новорічними подарункам.
Організатор виставки методист ЦПРДТ М.Рудейчук.



















Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук