смт.Воловець, Закарпатська область


31 березня 2014 р.

Підведення підсумків районного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея»



ВОЛОВЕЦЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
УПРАВЛІННЯ  ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
Н А К А З

28. 03.2014     
            Воловець                                       №
58
Про підведення підсумків
 районного етапу
 Всеукраїнського конкурсу
 дитячого малюнка
 «Зоологічна галерея»
      Згідно Плану всеукраїнських і міжнародних масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2014 рік,  листа Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді від 16.01.2014  року   про проведення заочного  Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея»  та з метою ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону, розвитку образного мислення та художнього смаку підростаючого покоління   у Центрі позашкільної роботи  та дитячої творчості з 1 по 15 березня  проведено заочний  районний етап конкурсу.
У  конкурсі малюнку взяли участь 15 загальноосвітніх шкіл району  та ЦПРДТ.  
На виставку було представлено 46 малюнків, на яких юні художники зображували жителів Карпат – оленя, косулю, вовка, зайця, білочку,  а також екзотичних тварин – панду, лева, слона, жирафа. Малювали діти і пернатих – сороку,  ластівку, лелеку, шпака, синичку, сову, горобця та інших птахів.  Цікавими були малюнки  екзотичних тварин і птахів – жирафа, слона, лева, панди жар-птиці та інших.
Довершеністю, насиченою кольоровою гамою  та композиційною побудовою радували  відвідувачів виставки  роботи учнів Гукливської ЗОШ І-ІІ ст. ( Щобака  Юрія, малюнки гуашшю «Джунглі», «Тварини наших лісів», керівник Бирак М.В.), Верб»язької  ЗОШ І-ІІ ст. (Чекети Андрія,    малюнки  олівцем «Дивовижна Австралія» та «Благородні олені», керівник Ківкович В.В.), Скотарської ЗОШ І-ІІ ст. (Копчі Ганни, малюнки «Чудо-птах», «Руда лисиця», керівник  Ковтун А.А.), Біласовицької ЗОШ І-ІІ ст. (Круцковича Івана, малюнки «»Жираф», «Беркут»).
Порадували також своїми роботами  Яким Богдана, Буцяк Тетяна, Гирч Богдана, Гирч Дмитро, Чуха Любомир, Гулан Євгенія, учні Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст., Понзель Валерія, Симканич Оксана, учні Лазівської ЗОШ І-ІІ ст.., Понзель Софія, учениця Н.Ворітської школи-інтернату, Цап Юлія, Халус Микола, учні Н.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст..  але, на жаль, юні художники здали тільки по одному малюнку.
Слід сказати, що частина представлених на виставку робіт не була належним чином оформлена,  частина не відповідала вимогам  –  малюнки були представлені на папері різного формату  замість А2,  як було сказано в умовах конкурсу.  Були представлені малюнки  тварин та птахів тільки Карпат, або по два виконавці на один малюнок, що не передбачалось умовами конкурсу.
Проглянувши  виставку, на підставі висновків журі,
НАКАЗУЮ:
1.      Нагородити грамотами управління освіти, молоді та спорту Воловецької РДА    переможців районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Зоологічна галерея»:
 За перше місце - Щобака  Юрія, учня 8 класу Гукливської ЗОШ І-ІІ ст..  за малюнки гуашшю «Джунглі», «Тварини наших лісів», керівник Бирак М.В.;  
 За друге місце – Чекету  Андрія, учня  Верб»язької  ЗОШ І-ІІ ст.  за     малюнки  олівцем «Дивовижна Австралія» та «Благородні олені», керівник Ківкович В.В.;
За третє місце -  Копчу Ганну, ученицю  Скотарської ЗОШ І-ІІ ст.  за  малюнки «Чудо-птах», «Руда лисиця», керівник  Ковтун А.А.,
 Круцковича Івана, учня Біласовицької ЗОШ І-ІІ ст. за  малюнки «Жираф», «Беркут».
2.      Директору ЦПРДТ Тидір Т.В. відправити роботи переможців для участі в заочному обласному етапі конкурсу до 1 квітня 2014 року в ЗОЕНЦ,  м.Ужгород.
3.      Контроль за виконанням наказу покласти на директора ЦПРДТ Тидір Т.В. 


Начальник управління освіти                                                В.М.Попелич
Наказ підготувала  методист ЦПРДТ М.Рудейчук
Фото з виставки М.Рудейчук











Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук