смт.Воловець, Закарпатська область


24 листопада 2008 р.

ВІТАЄМО ПРЕРЕМОЖЦЯ ОБЛАСНОГО ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ "ТАЛАНОВИТІ ДІТИ УКРАЇНИ"

19 листопада 2008 року в Ужгороді понад 30 юних краян взяли участь у дитячому фестивалі „Талановиті діти України”. Учасників привітав т.в.о. заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Омелян Мателешка, заступник начальника управління освіти і науки Закарпатської ОДА Ганна Сопкова, представники громадської організації «Талановиті діти України» з Києва.
Від Воловеччини участь у конкурсі взяла учениця 8 класу Білавсицької ЗОШ І-ІІ ст.. Марійка Монда.

Марійка Монда перед виступом

Ця юна співачка не вперше на сцені. Вона вже була учасницею багатьох конкупсів, а розпочинала свій виступ на сцені з першого районного конкурсу виконавців естрадної пісні «Крок до зірок». Їй тоді було 10 років. За цей час вона наполегливо працює над вивченням музичної грамоти, гри на піаніно, вокалом, відвідуючи Воловецьку ДМШ. З нею займаються вчитель музики Біласовицької ЗОШ Світлана Губинець, хореограф Центру позашкільної роботи та дитячої творчості Любов Полажинець.

Заняття з хореографом

Хореограф Любов Полажинець, вчитель музики Світлана Губинець з юною співачкою після фестивалю.

Вона дуже старанна і працелюбна. Її праця не була марною. На цьому конкурсі Марійка стала переможницею і отримала Гран-Прі фестивалю, посівши перше місце. Крім того, вона отримала подарунки – персональний комп»ютер, DVD програвач та інші подарунки.



За словами віце-президента громадської організації „Талановиті діти України” Вікторії Бодні, закарпатські таланти відбирають уперше. До цього побували в інших регіонах країни. Цьогоріч дітей, які посіли призові місця в регіонах України, збирають у Києві з 12 по 20 грудня. Конкурс буде проводитись 15 грудня в Києві за участі дітей з усієї України. Там же ж визначатимуть переможців, які представлятимуть Україну на міжнародному фестивалі в Угорщині. Інші учасники пройдуть майстер-класи по хореографії, вокалу, навчатимуться на кіностудії імені О.Довженка створювати мультфільми. Тобто програма насичена, цікава. Узагалі, мета конкурсу, який проводиться і за підтримки Секретаріату Президента України, щоб зірки української естради, які запрошені працювати з юними талантами під час проведення фестивалю, постійно тримали їх у полі зору.


МИ ВІТАЄМО МАРІЙКУ З ПЕРЕМОГОЮ І БАЖАЄМО ЇЙ ПЕРЕМОГИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ В м.КИЄВІ!!!

Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук