смт.Воловець, Закарпатська область


14 березня 2013 р.

Громадське обговорення


Громадське обговорення

Поект Положення про Національну систему рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів
З метою виконання пункту 5 Плану заходів з виконання доручення Прем’єр-міністра України Азарова М. Я. від за результатами зустрічі з педагогами, які досягли особливих успіхів у навчально-виховній діяльності 31 травня 2012 року, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22 червня 2012 року № 742 в Інституті інноваційних технологій і змісту освіти розроблено проект Положення про Національну систему рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів різних форм власності.
Згідно наказу МОНмолодьспорту України від 24.01.2013 «Про затвердження  персонального складу робочої групи з розробки Положення про Національну систему рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів» робоча група доопрацювала зазначений проект Положення і розміщує його  для продовження громадського обговорення. Пропозиції і зауваження просимо надсилати до 25.02.2013 на електронну адресу Інституту: so@iitso.gov.ua
Проект Концептуальних засад розвитку електронної освіти в Україні
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту оприлюднило з метою громадського обговорення 12 лютого 2013 року проект Концептуальних засад розвитку електронної освіти в Україні.
Аргументовані  відгуки, пропозиції та зауваження просимо надсилати до 12 березня 2012 року до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОНмолодьспорту на електронну адресу el.osvita@gmail.com.
Проект Концепції порядку оцінювання рівня відповідності випускників вищих навчальних закладів професійним вимогам та корегування змісту освіти і практичної підготовки з урахуванням результатів такої оцінки
Інститут інноваційних технологій  і змісту освіти пропонує вищим навчальним закладам, які готують фахівців  у сфері інформаційних технологій,  на обговорення проект концепції  оцінювання рівня відповідності випускників вищих  навчальних  закладів  професійним  вимогам  та  корегування змісту освіти і практичної підготовки з урахування результатів такої оцінки.
Ваші пропозиції просимо надсилати за адресою:    03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, к. 312.
Перелік робіт, поданих на здобуття Державних премій у галузі науки і техніки 2013 року:
Згідно з Інструкцією про порядок висунення та подання робіт на здобуття Державних премій України в галузі науки і техніки 2013 року та листом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 1/9-611 від 30.08.2012 на розгляд колегії Міністерства навчальні заклади подали 19 робіт, з них: 15 підручників та 4 комплекти підручників (список додається).  Для визначення кращих підручників Міністерство  вивчає інтенсивність їх використання у навчальному процесі за такими показниками: - висока інтенсивність використання -  підручник на 100% використовується у навчальному процесі; - середня – підручник більше ніж на 50% використовується у навчальному процесі; –  низька -  підручник менше ніж на 50% використовується у навчальному процесі. Інформацію про інтенсивність використання зазначених робіт у навчальному процесі просимо надіслати до Інституту інноваційних технологій та змісту освіти до 10.01.2013 року (електронна пошта: grif318@ukr.net; факс:  (044)248 19 21).

Проект Концепції громадянської освіти та виховання в Україні
 Відповідно до протокольного рішення Робочої групи з питань інформаційної політики та громадянської освіти Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства при Президентові України та з метою реалізації державної політики, спрямованої на формування сприятливого середовища для становлення в Україні громадянського суспільства, досягнення європейських стандартів забезпеченя та захисту прав і свобод людини і громадянина розроблений проект Концепції громадянської освіти та виховання в Україні, який виноситься на громадське обговорення.
Пропозиції щодо Концепції просимо надсилати до 10 січня 2013 року на адресу Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОНмолодьспорту України: 03035, м. Київ, вул. Урицького, 36 або на електронну адресу: vich10@ukr.net
Джерело: http://iitzo.gov.ua/hromadske-obhovorennya/


Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук