смт.Воловець, Закарпатська область


15 березня 2013 р.

Шевченківське свято


Шевченківське свято
У Центрі позашкільної роботи  і дитячої творчості 11 березня 2013 року  був проведений виховний захід, присвячений генію із геніїв Тарасу Григоровичу Шевченку.
Свято відкрили двоє ведучих -  Клепар Юлія і Чекета Вікторія.
Вихованці гуртка «Художня вишивка» виступили зі сценками «Мати і хлопчик», «Поезії про Шевченка», «Життя Тараса Шевченка».
Цікавою і захоплюючою була сценка у виконанні Івана Фурдя та Вікторії Бабець. Емоційно і виразно розповіли поезії про Шевченка такі вихованки гуртка: Гребінь Юлія, Дем’ян Наталія, Хміль Вікторія, Турецька Тетяна та Бобаль Валерія.
Про дитинство і юність письменника, зовнішність, вдачу, талант, оточення, славу, гроші,  розповіли глядачам вихованки гуртка «Художня вишивка»:  Дем’ян Наталія, Лукачко Тетяна, Хміль Юлія, Лізанець Марина, Бобаль Валерія, Кічінська Євгенія, Чучун Мирослава.
На святі була проведена літературна вікторина, на якій учні виявили високі знання про життєвий і творчий шлях Тараса Григоровича Шевченка.
Отже, свято розширило знання учнів про геніального поета, художника, мислителя, палкого патріота України Тараса Шевченка.

Керівник гуртка  "Художня вишивка"Фензь М.В.


Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук