смт.Воловець, Закарпатська область


25 березня 2013 р.

Інформація про проведення у загальноосвітніх школах та Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості Воловецького району Всеукраїнської акції «День зустрічі птахів»


Інформація
 про проведення у  загальноосвітніх школах  та Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості Воловецького району   Всеукраїнської акції «День зустрічі птахів»
Згідно наказу  Департаменту освіти і науки, молоді і спорту Закарпатської ОДА  «Про проведення обласного етапу щорічної заочної Всеукраїнської акції «День зустрічі птахів» у  загальноосвітніх школах та ЦПРДТ проведено акцію, метою яких  було залучення учнівської молоді до приваблювання та охорони  перелітних птахів у період їх повернення із зимівлі  до рідного краю.
В акції взяли участь педагогічні працівники та учні 1-11 класів загальноосвітніх шкіл, вихованці гуртків Центру позашкільної роботи і дитячої творчості.
Учасники акції прийняли участь у всіх запропонованих номінаціях:
Номінація«Майстер-клас: «Шпаківні і дуплянки своїми руками» (виготовлення штучних гніздівель школярами і учнівською молоддю самостійно та за допомогою дорослих. В цій акції було представлено декілька робіт, але найкращою було визнано роботу гуртка «Фітодизайн» Центру позашкільної роботи і дитячої творчості. ( керівник Могорита К.В.).
Номінація «Агітаційна робота»: випуски стінгазет, виготовлення листівок, банерів, плакатів, фоторепортажів. В цій номінації  заслуговує на увагу робота  «День зустрічі  птахів» учнів  Скотарської ЗОШ І-ІІ ст. ( керівник Ковчар Г.І.)
Номінація «Найщедріша годівничка»: виготовлення годівничок, їх розміщення на пришкільних ділянках, у парках, скверах, у лісі, біля житлових будинків та в інших місцях. Організація регулярної підгодівлі птахів і спостереження за видами та їх кількістю. Кращі годівнички виготовили учні Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст,( керівник Козик Г.А.).
Номінація «Найкращій організатор біологічних свят»: розробки сценаріїв свят, методичні рекомендації та звіти щодо проведення свята «День зустрічі птахів», конкурсів, вікторин, розробки занять, присвячених птахам. Тут заслуговують на увагу  сценарії проведених дитячих свят Нижньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник Козик Н.М.) та  Канорської ЗОШ І-ІІ ст. (Керівники Фулитка Г.В., Кобрин М.Ф., Зенинець Н.В.).
Педагогами – організаторами подано інформації про проведення акції в Лазівській, Підполозянській ЗОШ І-ІІ ст.


Директор ЦПРДТ                                                  Тидір Т.В.


Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук