смт.Воловець, Закарпатська область


25 березня 2013 р.

Нарада при директору



«25 Березня 2013 року відбулася нарада при директору в Центрі позашкільної роботи. Були розглянуті такі питання як «Проектна діяльність педагогів і вихованців  на заняттях гуртків» та «Стан створення Інтернет -сторінок  педагогічних  працівників  ЦПРДТ в електронному(нтернет-сторінка) та текстовому варіанті.
Вивчивши теоретичні засади  проектної технології, практичний досвід С. Бойко, розміщеному на веб-сайті  http://osvita.ua  педагогічний колектив центру прийшов до висновку, що запровадження проектних  технологій у гурткову роботу покращить  і урізноманітнить їх роботу, дасть можливість вихованцям розвивати свою фантазію, творчі здібності та уподобання.   З метою запровадження проектних технологій у  гурткову роботу директор ЦПРДТ Тетяна Тидір запропонувала створити творчу групу  з числа керівників гуртків , у яку включити творчо працюючих педагогів, які б розробили  методичні рекомендації по застосуванню проектних технологій у конкретних гуртках Центру. Оголосити конкурс  на створення учнівських проектів,   як колективних так і індивідуальних,  з послідуючою їх презентацією.  Це дасть змогу   активізувати  творчу атмосферу  взаємодії та партнерства, розвинути  пізнавальну активність учнів, пожвавився інтерес до пошукової, дослідницької діяльності.
По другому питанню виступили методист ЦПРДТ Марія Рудейчук,  та керівник комп»ютерних  гуртків Людмила Ференц. Методист ЦПРДТ розповіла про важливість  для педагогів створення  електронної версії портфоліо, або  візитівки гуртка. Це дасть змогу і учням і батькам  ознайомитися з методами та формами  роботи педагога, конкретним планом та програмою роботи гуртка, його результативністю,  досягненнями гуртківців  і таким чином забезпечити  сталий  контингент вихованців.
Людмила Ференц представила презентацію по розробці вебсторінки на безплатному конструкторі сайтів uCoz.
Були розглянуті поточні питання, зокрема, роботу гуртків, організацію масової роботи під час весняних канікул,  проведення підготовчої кампанії до виборів у парламент ЦПРДТ, які відбудуться 8 квітня 2013 року. Ці питання обговорила з  педагогами культорганізатор ЦПРДТ Людмила Чорней.   На основі   пропозицій і побажать по розглянутих питаннях  директором  ЦПРДТ були сформовані конкретні рекомендації та рішення , які вона огололила в кінці наради.



Т.В.Тидір, директор ЦПРДТ

Л.В.Ференц, керівник комп"ютерних гуртків, Л.В.Чорней, культорганізатор

М.М.Рудейчук, методист та керівники гуртків на нараді при директору



Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук