смт.Воловець, Закарпатська область


1 квітня 2013 р.

Весняні канікули у Центрі позашкільної роботи пройшли весело і змістовно


     
  Весняні канікули для дітей   – це можливість добре провести час, поспілкуватися з друзями, зайнятися улюбленою справою.  З 25 по 29 березня,  під час весняних канікул,  вихованці Центру позашкільної роботи з своїми керівниками мали змогу брати участь у різноманітних масових  заходах, тренінгах, конкурсах.
  Так, наприклад, дуже цікавим видався інформаційний тренінг на тему: «Твоя інформаційна безпека», який підготувала і провела керівник гуртка «Основи інформаційних технологій»  Людмила Ференц. 
Розширила  світогляд вихованців  своєю презентацію «Дозвілля народів світу», яка супроводжувалась не менш цікавими розповідями,  Лариса Гулович,  керівник гуртка «Образотворче мистецтво». Вихованці не тільки ознайомилися з культурою, традиціями, звичаями інших народів,   тим,  як проводять своє дозвілля жителі інших країн, а й самі позмагалися у ерудиції та вмінні запам’ятовувати, адже по закінченню перегляду презентації вони відповідали на питання  і самі зуміли дати визначення, що таке дозвілля.
   Гарно підготували дитячий ранок   вихованці гуртка  «Юні музеєзнавці» під керівництвом  Марини Фензь,  розповівши про весняні календарні свята, їх значення у побуті українців.  Вони змогли донести до всіх,  яким важливим і своєрідним є кожне свято.
   У п’ятницю,  29 березня,  було проведено дитяче свято «Зустріч птахів», яке підготували  вихованці гуртків «Фітодизайн та «Бісероплетіння»( керівники Катерина Могорита та Вікторія  Брунцвик). Мета - сприяти усвідомленню учнями потреби допомагати птахам, розширити знання про     перелітніх птахів, бачити і  берегти красу навколо себе, прищеплювати любов до рідного краю. Гуртківці у віршах та інсценізаціях донесли глядачам важливість дбайливого ставлення до птахів, приліт яких  завжди символізує  початок весни. Продемонстрували вони і виготовлені  учнями району  шпаківні та годівнички, які після закінчення свята розвісили на деревах біля Центру.  Після закнічення вдало проведеного заходу, директор ЦПРДТ Тетяна Тидір нагородила його учасників Подякою  Центру позашкільної роботи.
    Всі заходи,  проведені в закладі,  були спрямовані на формування  у дітей сучасного світогляду, ідей та переконань.   Вони сприяють    розвитку інтелектуальних та творчих здібностей гуртківців, виховують   почуття патріотизму до своєї країни, селища, поваги  до традицій,  вчать відповідальності, дисциплінованості  та підвищують  вимогливість до себе, до своїх вчинків. 
Культорганізатор Людмила Чорней 






Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук