смт.Воловець, Закарпатська область


20 травня 2007 р.

Про підсумки зльоту дитячих об"єднань, 2006



Відділ освіти Воловецької райдержадміністрації
Н А К А З
Від 29 травня 2006 року смт.Воловець № 155
Про підсумки зльоту дитячих
об’єднань та організацій шкіл
району, присвяченого 61 –річниці
Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
На виконання наказу відділу освіти Воловецької РДА № 113 від 26.04.06 “Про проведення зльоту дитячих об’єднань та організацій шкіл району, присвяченого 61 –річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні” та з метою активізації їх роботи в навчальних закладах, формування у підростаючого покоління почуття патріотизму, любові до Батьківщини, готовності її захищати 6 травня 2006 року у смт.Воловець проведено перший районний зліт дитячих об’єднань та організацій, у якому взяли участь 10 дитячих об’єднань та 3 громадських дитячих організації із 13 шкіл району.
Районний зліт започатковано з метою підведення підсумків проведеної дитячими організаціями та об’єднаннями роботи, направленої на досягнення основної мети - виховання громадянина нашої країни, саморозвиток та самовдосконалення учнів, розвиток творчих, організаторських, лідерських здібностей та підготовку учнівської молоді до вибору свого місця в житті.
Районний зліт є свідченням того, що у школах району вперше за останні 15 років відроджено дитячий рух і створено дитячі об’єднання за інтересами та дитячі організації, які відіграють важливу роль у позаурочній виховній роботі.
Учнівські об’єднання, клуби за інтересами та дитячі організації удосконалюють вміння працювати на засадах партнерства і гласності, допомагають своїм членам знайти справу до душі, виховувати в собі кращі риси людини-гуманіста, об’єднати зусилля для добрих і корисних справ, розвитку здібностей і талантів, поваги і любові до своєї родини, свого краю, його історії.
Представники дитячих організацій та об’єднань із захопленням розповідали історію їх створення, радо ділилися проробленою роботою, закликали всіх школярів бути гуманними і турботливими.
Цікавими та змістовними були представлення дитячо-юннацьких організацій “Зорепад”( В.Ворітська ЗОШ І-ІІІ ст.), “Кверкус” (Воловецька ЗОШ І-ІІІ ст.), “Семи цвіт” (Лазівська ЗОШ І-ІІ ст.)., “Юність”( Скотарська ЗОШ І-ІІ ст.), “Доброхот” (Гукливська ЗОШ І-ІІ ст..) Девізи, речівки, гімни згаданих організацій та об’єднань закликали поповнювати ряди активістів, турбуватися про старше покоління, оберігати природу, примножувати її багатства.
Дитячий запал, цікаві ідеї, змістовне життя в об’єднаннях продемонстрували
“Козачата” Жденіївської ЗОШ І-ІІІ ст., , “Турбота” Абранської ЗОШ І-ІІ ст.,”Юні козачата“ Біласовицької ЗОШ І-ІІ ст., “Прометей” школи - інтернату, “Веселка” Тишівської ЗОШ І-ІІ ст., “Меломани” Буковецької ЗОШ І-ІІ ст., “Волонтер” Н.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст.., “Первоцвіт” Підполозянської ЗОШ І-ІІ ст.. У їхніх рядах – сотні школярів, які уміють робити корисні справи, творити добро для перестарілих, одиноких та ветеранів Великої Вітчизняної війни, скрашувати будні, зміцнювати своє здоров’я та бути прикладом для наслідування.
Ці об’єднання створені з ініціативи педагогів – організаторів і працюють під їх безпосереднім керівництвом. Добре зарекомендували себе як організатори змістовного відпочинку та дозвілля педагоги – організатори Дзямко В.І. з В.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст.., Погорляк Г. О. з Н.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст., Цап Г. В. із Жденіївської ЗОШ І-ІІІ ст., Ковчар Г. І. з Скотарської ЗОШ І-ІІ ст., Сидоран А.І. з Гукливської ЗОШ 1-11 ст., Малюта С.І. з Буковецької ЗОШ 1-11 ст. Голянич Н. Ю. з Лазівської ЗОШ І-ІІ ст.., Понзель В. І. з Тишівської ЗОШ і-ІІ ст., Халус В. Ю. з Абранської ЗОШ і-ІІ ст. та ін.
Не взяли участі у зльоті дитячі об’єднання Канорської, Кичірнянської, Завадської, Верб”язької ЗОШ 1-11 ст.
Виходячи з вищесказаного
н а к а з у ю:
Перший районний зліт дитячих організацій вважати початком відродження дитячого руху у районі і встановити його проведення кожного наступного року до Дня Перемоги.
2. За активну та результативну участь у районних масових заходах, які проводилися протягом 2005-2006 н.р., нагородити грамотами відділу освіти дитячі об’єднання та організації таких шкіл:
В.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст.(“Зорепад”, керівник Дзямко В.І.),
Жденіївської ЗОШ І-ІІІ ст.(“Козачата”, керівник Цап Г.В.),
Н.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст..(“Волонтер”, керівник Погорляк Г.О.),
Лазівської ЗОШ І-ІІ ст..(“Семицвіт”, керівник Голянич Н.Ю.),
Скотарської ЗОШ І-ІІ ст..(“Юність”, керівник Ковчар Г.І.),
Гукливської ЗОШ 1-11 ст. (“Доброхот”, керівник Сидора А.І.),
Тишівської ЗОШ і-ІІ ст. (“Веселка”, керівник Пензель В.І.).
За підготовку до районного зльоту дитячих об’єднань та організацій нагородити грамотами відділу освіти об’єднання та організації таких шкіл:
Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст.. (“Кверкус”, керівник Красуцька В.Й.),
Н.Ворітської школи –інтренату ( “Прометей”, керівник Голянич С.В.),
Абранської ЗОШ І-ІІ ст.. ( “Турбота”, керівник Халус В.Ю.),
Підполозянської ЗОШ І-ІІ ст.. (“Первоцвіт”, керівник Шкомар В.В.),
Біласовицької ЗОШ І-ІІ ст..(“Юні козачата”, керівник Далекан Р.В.),
Буковецької ЗОШ І-ІІ ст..(“Меломани”, керівник Малюта С.І.).
За підготовку делегацій до участі у першому районному зльоті дитячих об’єднань та організацій оголосити подяку всім директорам шкіл та педагогам-організаторам, які прийняли участь у зльоті.
Оголосити подяку директору та методисту ЦПРДТ Рибалко С.О, Рудейчук М.М. за організацію першого районного зльоту дитячих об’єднань та організацій та за методичну допомогу у їх створенні.
За непредставлення делегацій на районний зліт керівників Кичірнянської, Канорської, Верб”язької, Заводської І-ІІ ст.. –
Волощук М.Ф., Гурзан С.І., Голянича В.В., Захарчука В.М. попередити.
Наказ довести до відома всіх керівників шкіл району.
7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
Начальник відділу освіти М.Полянчич

Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук