смт.Воловець, Закарпатська область


18 травня 2008 р.

Обласний зліт юних натуралістів «Золотий нарцис»


З ініціативи Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру, за сприяння управління освіти і науки Закарпатської ОДА вже десять років поспіль у Долині нарцисів проводиться обласний зліт натуралістів.
Ось і цієї весни, 16 травня, у Долині нарцисів відбувся обласний зліт юних натуралістів, який зібрав в унікальному для Європи місці небайдужих до краси природи юнаків і дівчат з усіх районів Закарпаття. Прибули на це свято і гості – це агітбригада з гімназії м. Ясинувата, Луганської області.
Програмою зльоту було передбачено пішохідну екскурсію по Долині нарцисів, огляд виставки робіт юних натуралістів, змагання натуралістів та художників.
Конкурс юннатів – ерудитів проводився по майданчиках. Це «Візитка команди» (Кер.- завідуюча відділом організаційно – масової роботи ЗОЕНЦ Шандор Ю.Ю.), «Природа у народній творчості» (Кер.- методист інструктивно-методичного відділу ЗОЕНЦ Мальцева Н.Я.), «Червона книга» (Кер.– завідуючий відділом організаційно – масової роботи ЗОЕНЦ Сагарда В.В.), «Юннат-ерудит» (Кер.- керівник гуртків ЗОЕНЦ Павко М.М.), «Відкриття лісу» (Кер. – завідуюча відділом біології та дослідницько-експериментальної роботи ЗОЕНЦ Токарева О.І.), «Жива вода» (Кер.- методист відділу біології та дослідницько-експериментальної роботи ЗОЕНЦ Трацевська Л.М.), «Екотуризм» (Кер.- методист відділу екології та природоохоронної роботи ЗОЕНЦ Небоженко О.В.). Керівником конкурсу юних художників була керівник гуртків ЗОЕНЦ Козуб Н.А.
У зльоті взяла участь команда «Верховинка» Центру позашкільної роботи та дитячої творчості (Керівник С.Рибалко), яка вдало виступила у конкурсній програмі і набрала 58 балів із 70 можливих . Змагалися Аліна Лохаівська, Мілена Могорита, Тетяна Полянчич, Юлія Свідерок, Ірина Шутка та Аліна Жогно. Художники – Ірина Яким та Ярослава Крижанівська. За виставку відповідала Марина Лактош.
Всі команди були нагороджені дипломами управління освіти і науки та Закарпатського ЗОЕНЦ і отримали в подарунок набір книг .
Фото зі зльоту

Юні художниці Ірина Яким та Ярослава Крижанівська


Команда на майданчику "Юннат - ерудит"

Каманда на майданчику "Червона книга"

Команда на майданчику "Жива вода"
Команда на майданчику "Екотуризм"
На шляху до конкурсної програми

Шандор Ю.Ю, керівник майданчика "Візитка команди"

Команда "Верховинка" у зборі
Відпочинок перед виступом на майданчику "Візитка команди"
Майданчик "Візитка команди"
Майданчик "Візитка команди" Акомпонує С.М.Петій
Виставка дитячої творчості
Виставка дитячої творчості
Відкриття зльоту

На Долині нарцисів

Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук