смт.Воловець, Закарпатська область


18 травня 2008 р.

Фольклорний фестиваль «Всі ми діти твої, Україно».

15 травня в обласному центрі управлінням освіти і науки Закарпатської ОДА та Закарпатським ІППО організовано фольклорно-етнографічний фестиваль «Всі ми діти твої, Україно».
В рамках фестивалю відбулося засідання круглого столу та фестиваль дитячих фольклорних колективів гуцулів, лемків та бойків. У роботі фестивалю взяли участь начальник управління освіти і науки Закарпатської ОДА Ю. Герцог, заступник начальника управління культури Закарпатської ОДА І. Канюка, Голова Координаційної ради товариства «Бойківщина» П. Косачевич.
Від Воловецького району у засіданні круглого сталу взяли участь вчителі Воловецької та Верхньовортіьскої ЗОШ І-ІІІ ст. В.Зенинець, Г.Козик та Н.Голянич.
На фестивалі, який відбувся на театральній площі м.Ужгорода, виступили 9 фольклорних колективів із Рахівського, В.Березнянського, Міжгірського, Перечинського, Мукачівського, Свалявського районів області та міста Ужгорода. Від Воловеччини у фестивалі взяв участь фольклорно – етнографічний колектив Центру позашкільної роботи та дитячої творчості «Воловецькі забави» з постановкою «Картинка з життя дітей Верховини». За збереження народних звичаїв та обрядів, їх пропаганду всі колективи були нагороджені цінними подарунками – DVD програвачами.
Фінал фестивалю
Фольклорно-етнографічний гурт"Воловецькі забави". Керівник М.Рудейчук
Театральна площа під час фестивалю
Виступ гурту "Воловецькі забави"

Виступ гурту "Воловецькі забави"
Виступ гурту "Воловецькі забави"
Виступ гурту "Воловецькі забави"
Виступ гурту "Воловецькі забави"
Відкриття фестивалю. Вітає учасників начальник управління освіти Ю.Герцог
На Театральній площі перед виступом

Інші cайти Центру

Як ви оцінюєте наш сайт

Розробка сайту- блогу та дизайн Марії Рудейчук